Het bijzondere aan deze opdracht is dat onze hulp pas in een latere fase van ‘aanbesteding’ is ingeroepen.

Op basis van een vastgesteld budget had de opdrachtgever al meerdere offertes liggen van andere leveranciers. Doordat wij meer maatwerk konden aanbieden, heeft de opdrachtgever MTS deze omvangrijke opdracht gegund. In plaats van bijvoorbeeld alle balkonvloeren te vervangen, hebben wij per balkon bekeken wat de aanpak moest zijn. De aantasting van de afwerkvloeren verschilde per balkon en per balkon hebben wij daarom een minder of meer uitgebreide oplossing aangeboden.

Soms konden we volstaan met het plaatselijk herstellen van de vloeren. In het uiterste geval dienden we de vloeren in zijn geheel te vervangen. Ten slotte zijn alle vloeren voorzien van een speciale coating. Voor onze opdrachtgever betekende ons maatwerk een nog meer passend aanbieding waarbij de kwaliteit overeind bleef.

De serviceflat is gebouwd begin zeventiger jaren en had voor de renovatie qua gevel in kleur en afwerking ook de uitstraling uit die jaren. Naast herstelwerkzaamheden aan het gevelmetselwerk en het beton, heeft MTS door het schilderwerk de flat voor wat betreft het aangezicht weer een ‘gezicht 2012’ gegeven. De betonnen bovenrand is nu antracietgrijs en de betonnen verdiepingen passen qua kleur bij het metselwerk. Door derden zijn de balkonhekwerken vervangen.

U ziet hiernaast dat de gevel dus nu weer actueel oogt.

Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen